Gamba taco’s
Epos deelt inspirerende recepten met de visspecialist, zoals dit recept voor gamba taco's met onder andere gamba's, guacomole, La Fish Indian curry style marinade en Epos currysaus mango.
Ingrediënten
- 50 gram La Fish Indian curry style marinade (1007198)
- 300 gram Epos currysaus mango (1005008)
- 150 gram guacamole
- 1 pakje tacoschelpen (12 stuks)
- 48 gepelde gamba’s 31/40
- 2 tomaten
- 1 blikje mais
- 1 rode ui
- 80 gram geraspte mozzarella
- peterselie
Bereiding
Marineer de gamba’s met La Fish Indian curry style marinade en bak ze gaar. Laat de gamba’s afkoelen. Snijd de tomaten in blokjes, de ui in grovere ringen. Meng de afgekoelde gamba’s met de Epos currysaus mango en de mais. Verdeel dit mengsel over de tacoschelpen en maak af met tomaat en rode ui. Garneer met geraspte mozzarella en peterselie.
Consumentadvies
8/10 minuten 180 °C oven