Gamba's met groene kruiden en citroen
Degens helpt visspecialisten in te springen op de BBQ-trend met dit recept Gamba's met groene kruiden en citroen met gamba's, citroen en Dry Glaze groene kruiden.
Ingrediënten
- 750 gr gamba’s
- olijfolie
- ½ citroen
- 1 sjalot
- spiezen
- 50 gr/kg Dry Glaze groene kruiden
Bereiding
- Neem een grote kom waar de gamba’s in passen.
- Bestrooi de gamba’s met de Dry Glaze groene kruiden.
- Voeg het sap van een halve citroen toe en maak de marinade af met een fijngesnipperd sjalotje.
- Doe er een eetlepel olijfolie bij en roer goed door.
- Laat de gekruide gamba’s goed intrekken gedurende circa acht uur.
- Rijg de gamba’s aan spiezen met partjes citroen ertussen.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Degens' kruiden en specerijen en andere Degens producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden.
Dit is een recept van Degens. Ga voor meer recepten en de producten naar de website.