
Ingrediënten:
• 25 gr Dutch Spices black garlic marinade (2014569)
• 200 gr Epos saus Peking-stijl (1003548)
• 1 zakje udon noodles
• 150 gr gepelde gamba’s (16-20 stuks)
• 50 gr peultjes
• 50 gr fijn gesneden wortel
• 50 gr rode paprika
• Bosui
• Zwart sesamzaad
Bereiding:
Marineer de gamba’s met de Dutch Spices black garlic marinade en bereid de gamba’s in de steamer in circa 4 tot 5 minuten op 160 °C.
Snijd de bosui en rode paprika in fijne reepjes.
Meng de peultjes met de gesneden wortel en paprika en gaar deze kort in de steamer voor 3 minuten op 160 °C.
Meng de warme groenten, de udon noodles en de gamba’s met de Epos saus Pekingstijl en laat alles afkoelen.
Garneer de gamba noodles af met gesneden bosui en zwart sesamzaad.
Consumentenadvies:
Warm de gamba noodles Peking stijl 12 minuten op in een voorverwarmde oven op 160 °C.
Epos Specerijen
Galvanistraat 20, 3861 NJ Nijkerk, tel: +31(0) 33 24 77190
Dit is een recept van Epos specerijen. Meer vis inspiratie? Check de QR-code!