Bladerdeegje van zeewolf

17 juni 2024 Degens
RECEPT | Degens helpt visspecialisten in te springen op de BBQ-trend met dit recept Bladerdeegje van zeewolf met zeewolffilet, bladerdeeg, venkel, ei en marinade rode pesto.

Ingrediënten

  • bladerdeeg
  • zeewolffilet (haasje)
  • venkel
  • aluminiumfolie
  • ei
  • 60 gr/kg marinade rode pesto

Bereiding

  • Marineer de zeewolf met de marinade rode pesto.
  • Plooi van het aluminiumfolie een bootje, beboter en leg er de fijngesneden venkel in (kan ook door prei of selderij vervangen worden).
  • Plaats daarop de zeewolf.
  • Bedek de vis met het bladerdeeg, wrijf in met een losgeklopt ei en prik enkele gaatjes in het bladerdeeg.
  • Deze zal het open bootje bedekken en de vis zal al zijn sappen behouden.
  • Plaats in een gesloten barbecue of oven en bak op 175°C tot de korst goudbruin is. 

Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Degens' kruiden en specerijen en andere Degens producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden.

Degens klein  

Dit is een recept van Degens. Ga voor meer recepten en de producten naar de website.

Naar de website

Altijd op de hoogte blijven?