Bladerdeegje van zeewolf
RECEPT | Degens helpt visspecialisten in te springen op de BBQ-trend met dit recept Bladerdeegje van zeewolf met zeewolffilet, bladerdeeg, venkel, ei en marinade rode pesto.
Ingrediënten
- bladerdeeg
- zeewolffilet (haasje)
- venkel
- aluminiumfolie
- ei
- 60 gr/kg marinade rode pesto
Bereiding
- Marineer de zeewolf met de marinade rode pesto.
- Plooi van het aluminiumfolie een bootje, beboter en leg er de fijngesneden venkel in (kan ook door prei of selderij vervangen worden).
- Plaats daarop de zeewolf.
- Bedek de vis met het bladerdeeg, wrijf in met een losgeklopt ei en prik enkele gaatjes in het bladerdeeg.
- Deze zal het open bootje bedekken en de vis zal al zijn sappen behouden.
- Plaats in een gesloten barbecue of oven en bak op 175°C tot de korst goudbruin is.
Vermelde informatie betreffende allergenen is alleen van toepassing op Degens' kruiden en specerijen en andere Degens producten. Onze recepten worden gegeven voor informatieve en niet-bindende doeleinden.
Dit is een recept van Degens. Ga voor meer recepten en de producten naar de website.