- 1000 gram Gerookte makreel filet
- 120 gram Meesterlijke Kruidenolie Vermeer Geel (07232DS) *
- 150 gram Zoete zontomaatjes
- 10 Stokbroden
- Bieslook
* Dit product is vrij van de 14 declarabele allergenen + 10 aanvullende allergenen volgens de LeDa-lijst. Echter
dient u bij de bereiding van recepturen met meerdere zaken rekening te houden bij een glutenintolerantie. Onze Rayon Managers helpen u hier graag bij.
Bereiding:
- Snijd de stokbroden in de lengte door en marineer met de Meesterlijke Kruidenolie.
- Verwarm de oven voor op 220°C.
- Bak vervolgens de stokbroden in ongeveer 5 minuten af.
- Laat de stokbroden een nacht buiten de koelkast drogen.
- Verkoop er de makreel met zoete zontomaatjes bij en garneer met fijn gesneden bieslook.
Consument:
Lekker bij een vis BBQ.
Dit recept is afkomstig van Epos.