Crouton met Makreel en Zontomaatjes

15 augustus 2016

Samenstelling: Crouton-met-makreel-en-zontomaatjes-150x150

  • 1000 gram Gerookte makreel filet
  • 120 gram Meesterlijke Kruidenolie Vermeer Geel (07232DS) *
  • 150 gram Zoete zontomaatjes
  • 10 Stokbroden
  • Bieslook

* Dit product is vrij van de 14 declarabele allergenen + 10 aanvullende allergenen volgens de LeDa-lijst. Echter

dient u bij de bereiding van recepturen met meerdere zaken rekening te houden bij een glutenintolerantie. Onze Rayon Managers helpen u hier graag bij.

Bereiding:

  • Snijd de stokbroden in de lengte door en marineer met de Meesterlijke Kruidenolie.
  • Verwarm de oven voor op 220°C.
  • Bak vervolgens de stokbroden in ongeveer 5 minuten af.
  • Laat de stokbroden een nacht buiten de koelkast drogen.
  • Verkoop er de makreel met zoete zontomaatjes bij en garneer met fijn gesneden bieslook.

Consument:

Lekker bij een vis BBQ.

Dit recept is afkomstig van Epos.

Altijd op de hoogte blijven?