Webwinkel voor visproducten

24 oktober 2011

RibaRiba.nl is dé nieuwe webwinkel voor visvaria. Op de website is alles te vinden over de visculinaire aspecten van vis. Eenvoudig thuis te bestellen en af te halen bij een viswinkel in de buurt of aan huis laten bezorgen. De keus is aan de consument.

RibaRiba.nl werkt samen met visdetaillisten in Nederland en is een co-creatie tussen Haasnoot Vis en Dune Reclamebureau. Er is een groot online-assortiment visgelieerde producten zoals speciale bestekken, messen, pannen, borden, wijnen, barbecuespullen, kruiden, enzovoort.

Bovendien kan men op deze webshop terecht voor professionele wijntips bij visgerechten en heerlijke recepten van vis.

De klant zelf bepaalt hoe hij/zij de bestelde producten geleverd wil hebben. Men kan ze bij de dichtstbijzijnde visdetaillist afhalen, dan betaalt men geen bezorgkosten en hoeft er niemand thuis te zijn. Of men kan ze thuis laten bezorgen tegen bezorgkosten. Op dit moment telt RibaRiba.nl zo’n 20 afhaalpunten door heel Nederland. Het is de bedoeling dat dit aantal komend jaar doorgroeit naar zo’n 50-100 afhaalpunten.

Ook is er een nieuwsbrief. Deze bevat altijd twee wijnaanbiedingen die bij de visdetaillisten verkrijgbaar zijn, gecombineerd met twee heerlijke visrecepten. Verder originele en actuele visrecepten, gezondheidstips, visserslatijn en veel ander smakelijk visculinair nieuws. Deze nieuwsbrief kan men elke maand ontvangen. Aanmelden via www.ribariba.nl.

Altijd op de hoogte blijven?