
1. 't Vishuys verleidt de jeugd om vis te eten
Hij is groot fan van haring, Noordzeevis en een assortiment dat ook jongeren aanspreekt. Maak kennis met Frank Rosendaal, samen met partner Nathalie de Vries eigenaar van de nieuwe viswinkel ‘t Vishuys in het Gelderse Oosterbeek. “We proberen ook de jeugd vis te laten eten.“
2. ‘Blijf trouw aan het MSC-keurmerk‘
Het nieuwe jaar is begonnen. Hoe verliep het afgelopen jaar voor de visbranche en wat zijn de verwachtingen voor 2025? Waar liggen de kansen en wat zijn de uitdagingen? Deze week deelt de visbranche hun visie. Met vandaag: Christien Absil, Senior Visserij en Stakeholder Outreach Manager bij Marine Stewardship Council (MSC).
3. ‘Nederland moet positiever over visserij kunnen praten’
Hoe verliep het afgelopen jaar voor de visbranche en wat zijn de verwachtingen voor 2025? Waar liggen de kansen en wat zijn de uitdagingen? Deze week deelt de visbranche hun visie. Met vandaag: Johan Nooitgedagt, voorzitter Nederlandse Vissersbond over de visserij.
Nieuwsbrief Vismagazine
Geen nieuws meer missen van Vismagazine? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week het laatste nieuws en achtergrondverhalen in je mailbox.
4. ‘Meer vraag naar gemak, gezondheid en duurzaamheid’
Hoe verliep het afgelopen jaar voor de visbranche en wat zijn de verwachtingen voor 2025? Waar liggen de kansen en wat zijn de uitdagingen? Deze week deelt de visbranche hun visie. Met vandaag: Adriaan van Moort, voorzitter Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) over de vishandel.
5. Visbureau transformeert naar overkoepelende ketenorganisatie
Hoe verliep het afgelopen jaar voor de visbranche en wat zijn de verwachtingen voor 2025? Waar liggen de kansen en wat zijn de uitdagingen? Deze week deelt de visbranche hun visie. Met vandaag: het Nederlands Visbureau.