Ta’im Vissaus van Pieter Kaptein Beste Noviteit van 2023

3 oktober 2023 Redactie Vismagazine
Op de eerste dag van de Vakbeurs Foodspecialiteiten in Expo Houten is Ta'im Vissaus uitgeroepen tot de Beste Noviteit van 2023. De vakkundige jury was unaniem in hun beslissing.

Een deskundige vakjury, onder leiding van culinair journalist Felix Wilbrink, heeft alle inzendingen beoordeeld op smaak, originaliteit en nieuwswaarde. Andere juryleren waren ervaren foodspecialisten Henri Stoffelsen en Piet Renkema.

“Deze innovatie heeft echt indruk weten te maken, hij leunt op een oeroude traditie. Vissauzen vormen al eeuwen de basis als garum. Een product van Nederlandse vis uit de Noordzee van mooie kwaliteit en smaak die werkelijk alle juryleden heeft overtuigd”, aldus Felix Wilbrink.

Ook kan Felix Wilbrink-prijs dit jaar niet ontbreken. Deze prijs voor het product waar iedereen blij van wordt, is uitgereikt aan Paul van Trigt met het boek Worst - Vleeswaren - Specialiteiten. Dit boek is een naslagwerk voor de charcuterie-verkoper. Een boek voor de winkelier maar zeker ook voor de klant. 

Felix Wilbrink heeft de gelukkige winnaars een oorkonde overhandigd tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten. De winnende en genomineerde producten kun je op de beurs bewonderen in de speciale noviteitenstand bij de entree van hal 1. 

Altijd op de hoogte blijven?