Stichting Noordzeevis uit Scheveningen verder onder vlag Nederlands Visbureau

9 januari 2023 Redactie Vismagazine
Foto: Stichting Noordzeevis uit Scheveningen

Stichting Noordzeevis uit Scheveningen gaat vanaf 1 januari 2023 verder onder de vlag van het Nederlands Visbureau. “Na vijf jaar is het tijd voor verandering”, zegt voorzitter Matthijs den Heijer namens het hele bestuur.

De stichting kijkt terug op vijf succesvolle jaren: “Met een groeiend aantal ambassadeurs, vele nieuwsbrieven, community bijeenkomsten en waardevolle wetenschappelijke inzichten over bijvoorbeeld het verdienmodel.” Vanaf 1 januari 2023 gaat Stichting Noordzeevis uit Scheveningen en al haar activiteiten verder onder de vlag van het Nederlands Visbureau. “Deze organisatie bestaat sinds 1984 en heeft uitgebreide kennis van promotieactiviteiten rondom vis. Vanuit hun kantoor op Scheveningen wordt er met klein team van specialisten constant gewerkt aan de promotie van Noordzeevis.”

“Het bestuur bedankt Paul Einerhand voor zijn inzet als community manager voor Noordzeevis uit Scheveningen en hoopt dat zijn kennis en inzet voor de vissector behouden blijft. Ook Schuttelaar & Partners, het bureau achter alle communicatieactiviteiten wordt bij deze bedankt voor hun inzet. Het bestuur wenst het Visbureau veel succes met het voortzetten van het gedachtegoed, zeker in deze voor de visserij woelige tijden”, besluit Den Heijer.

Geen nieuws van Vismagazine meer missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maandag het laatste nieuws.

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven?