Samenwerking Krijn Verwijs en Van de Water Seafood

22 april 2024 Redactie Vismagazine Krijn Verwijs
Krijn Verwijs staat bekend om schelpdieren als mosselen en oesters. Maar dankzij een strategische samenwerking met Van de Water Seafood zit er voortaan ook verse vis in het assortiment.

Op de website kondigt Krijn Verwijs een belangrijke samenwerking aan met Van de Water Seafood uit Yerseke. Deze strategische samenwerking betekent dat de producten van Van de Water Seafood voortaan ook via Krijn Verwijs verkrijgbaar zijn. “Met een sterk netwerk en een groeiende vraag naar verantwoorde producten uit de zee, zijn wij klaar om het assortiment verder uit te breiden,” aldus Caroline Verwijs, Directeur Krijn Verwijs Yerseke.

Verse vis

Van de Water Seafood is gespecialiseerd in de verwerking van verse vis uit onder andere IJsland, Noorwegen en de Noordzee in het algemeen. De komende maanden gaan beide bedrijven zich richten op de verdere ontwikkeling van hoogwaardige verse visproducten, waaronder kabeljauw, schelvis, skrei, roodbaars en koolvis, die ze willen distribueren via hun netwerk.

Voeding van de toekomst

Bij Krijn Verwijs geloven ze dat mariene eiwitten een belangrijke rol gaan spelen in de toekomstige voeding. Ze zien de strategische samenwerking met Van de Water Seafood als onderdeel van hun streven naar het produceren van voedzame en gezonde producten voor menselijke consumptie. “Dat alles doen wij zonder familiewaarden zoals transparantie en verantwoordelijkheid voor de bron uit het oog te verliezen,” besluit Verwijs op de website.

Bron: Krijn Verwijs

Meer weten over Krijn Verwijs? Afgelopen jaar sprak Vismagazine met Caroline Verwijs over de rol van mariene eiwitten in onze toekomstige voeding. Abonnees kunnen dit artikel online terug lezen. Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af. 

Altijd op de hoogte blijven?