Rauwe vis

15 mei 2023

Verse rauwe vis is een culinaire trend en is supergezond. Carrie Solomon presenteert in dit boek gerechten op basis van duurzaam gevangen vis. Ze deelt recepten voor sauzen en kruiden, lunches en salades, bowls en schotels om te delen. Van Hawaïaanse pokébowls, Peruaanse ceviche en tiradito tot Tahitiaanse rauwe vis, Scandinavische gravlax en Japanse onigiri. Een boek boordevol inspiratie voor (de klant van) de visspecialist.

Vis is een bron van eiwitten en mineralen, dus heel gezond. Bovendien bevat vette vis - zoals zalm en makreel - grote hoeveelheden omega-3-vetzuren, waarvan bewezen is dat ze goed zijn voor hart en vaten.  Reden voor Carrie Solomon om er een boek aan te wijden. De Amerikaanse auteur en fotograaf woont en werkt in Parijs. Ze werkt in Parijs als art director bij Bloomberg LP en is gespecialiseerd in food- en landschapsfotografie. Ze schrijft recepten voor het tijdschrift Elle.

Schrijver Carrie Solomon
Prijs €24,99
ISBN 9789089899194

Dit boek is te koop bij Libris of andere lokale boekhandels. Steun de boekhandel en koop lokaal!  

Altijd op de hoogte blijven?