Verpakkingen, hygiëne en machinebouw zijn belangrijke domeinen voor de voedingsmiddelenindustrie. Daarom besteedt EVMI hier extra aandacht aan. Niet alleen met nieuwe katernen in het blad, maar ook met drie extra nieuwsbrieven over deze onderwerpen.

De nieuwsbrieven EVMI Verpakkingen, Hygiëne en Machinebouw verschijnen elk acht keer per jaar, rondom de verschijning van het blad. In deze nieuwsbrieven staan de nieuwste trends en het laatste nieuws van deze belangrijke domeinen centraal.

Nieuwsbrieven EVMI Verpakken, Hygiëne en Machinebouw

De eerste nieuwsbrief over verpakkingen verschijnt vandaag, op 12 februari. Met daarin onder andere aandacht voor het nieuwe drankenkarton van Tetra Pak, circulaire verpakkingen, en de update van de recyclecheck voor papier- en kartonverpakkingen. Volgende week volgt de eerste nieuwsbrief over hygiëne met daarin onder andere hygiënische ontwerpmaatregelen en hygiëne-uitdagingen voor de snoep- en snackindustrie. En tot slot verschijnt over twee weken de nieuwsbrief over machinebouw met aandacht voor robotica en inline kwaliteitscontrole.

Inschrijven

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verpakkingen, hygiëne en machinebouw? Dan kun je je inschrijven voor deze nieuwsbrief. Abonnees van de nieuwsbrieven EVMI, Bakkers in bedrijf, Vleesmagazine, Vismagazine en BeverageNL hoeven zich niet apart in te schrijven. Zij ontvangen de nieuwsbrieven automatisch in hun mailbox.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Adverteren

Wil je adverteren in een van deze nieuwsbrieven? Neem dan contact op met Gjelt Douma. Dit kan per mail of via 06 46 75 14 67.

Altijd op de hoogte blijven?