Eurobrouwers organiseert Mosselfeest in Schiedam

14 september 2023 Redactie BeverageNL Eurobrouwers
Tijdens de Schiedamse brandersfeesten organiseert Eurobrouwers op zaterdag 23 september de eerste editie van de Nationale Moulade. "Een van origine Noord-Franse mosselfeest, waarbij de traditionele feestvreugde wordt verrijkt met een eigentijdse, Hollandse twist", aldus de Brouwerij.

Tijdens het Eurobrouwers Mosselfeest worden mosselen in eigen bier en groenten van de Eurobrouwers bereid op grote platen boven een open vuur. Deze worden op traditionele wijze uitgeserveerd met Franse frites. Het feest is geïnspireerd op het Noord-Franse mosselfeest.

Mosselfeest

De Nationale Moulade is niet alleen gastronomische ervaring, maar ook een dorpsfeest in de breedste zin van het woord. Na het diner aan lange tafels, volgt er livemuziek met de mogelijkheid om te dansen. Voor de kinderen is er een speciale kindertafel en voor mensen die niet van mosselen houden is er een vegetarisch menu en voor vleesliefhebbers bbq-producten.

Eurobrouwers

Eurobrouwers is een bierbrouwerij en restaurant in Schiedam. Ze zijn gevestigd in de Glasfabriek met een terras van 2.000. Naast eigen bieren serveert Eurobrouwers ook gerechten geserveerd uit de Midden-Europese en Oost-Europese keuken. Met hun passie voor bier en gastronomie en culinaire creativiteit hosten ze ook evenementen, waaronder het Eurobrouwers Mosselfeest op 23 september.

Altijd op de hoogte blijven?