Epos zoekt Versspecialist van het Jaar

25 juni 2024 Epos
EVENEMENT | Epos organiseert in 2024 voor de eerste keer de verkiezing ‘Versspecialist van het Jaar’. Eigenaars van een slagerij, viswinkel, poeliersbedrijf, groentespeciaalzaak, traiteur of andere ambachtswinkel kunnen zich aanmelden en meedingen. Tijdens het Epos VERS! Festival maakt Epos de winnaar bekend.

‘Versspecialist van het jaar’ is een nieuwe verkiezing van Epos. “Met deze verkiezing wil Epos de versspecialist in de kijker en het zonnetje zetten”, zegt John Buist, Business Unit Manager Epos Ambacht. “Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 19 juli en is eenvoudig te doen op de website van Epos. Na de inschrijving beoordeelt een onafhankelijke vakjury alle ingeschreven zaken en worden er ook diverse (onaangekondigde) winkelbezoeken gepland. We maken de winnaar bekend tijdens het Epos VERS! Festival op zondag 15 september. Een event dat je absoluut niet wil missen.”

Aspecten als toonbankpresentatie, productkennis en personeel zijn niet alleen onderdeel van de motivatie, maak ook punten die de vakjury gaat beoordelen. De winnaar van deze verkiezing ontvangt een oorkonde voor in de winkel, een ‘gouden schort-trofee’, een tegoedbon en volop media-aandacht via de vakbladen en uitingen van Alea Publishers. “Daarnaast mag de winnaar zich een heel jaar lang ‘Versspecialist van het Jaar’ noemen wat natuurlijk de nodige consumenten naar de winkel zal trekken”, besluit Buist.

Wil jij kans maken op deze titel? Geef jouw zaak dan op en zorg ervoor dat je op 15 september aanwezig bent op het Epos VERS! Festival!

Bestel hier jouw gratis tickets

 

Altijd op de hoogte blijven?