Directeur Elske Mouw vertrekt bij Epos Food Family

13 november 2023 Redactie Food Epos
Na drie jaar vertrekt directeur Elske Mouw bij Epos Food Family. Dat maakt de leverancier en producent van smaakmakers voor de versspecialist en voedingsmiddelenindustrie met gemengde gevoelens bekend.

Elske Mouw gaat vanaf 1 december een nieuwe uitdaging aan die nauw aansluit bij haar passie en persoonlijke ambities. “Het vertrek van Elske uit Epos Food Family is een weloverwogen beslissing, waarbij ze teruggaat naar haar roots als mede-eigenaar van The Spicemasters Group waar de familiebedrijven Mouw Maalderij BV en Mouw Sourcing BV onder vallen”, aldus Epos.

Samenwerking met The Spicemasters

Epos Food Family, onderdeel van Bieze Food Group, blijft samenwerken met The Spicemasters Group. Met name op het inkopen en malen van kruiden en specerijen die bij Epos, Dutch Spices of Extract worden verwerkt tot kruidenblends, sauzen, marinades of andere smaakmakers. Epos: “Het vertrek van Elske betekent dus niet het einde van haar betrokkenheid bij Epos Food Family, maar eerder het begin van een nieuwe en vruchtbare relatie.”

Bieze Food Group laat weten dankbaar te zijn voor Mouws bijdrage aan Epos Food Family en wenst haar het allerbeste in haar nieuwe onderneming. De komende periode rapporteert het management van Epos Food Family direct aan Jurgen van Krevel, CEO van Bieze Food Group.

 

Altijd op de hoogte blijven?