Degens zoekt Beste Visburger van Nederland

6 mei 2024
Degens organiseert op 28 mei de Beach BBQ 2024. Ook vis komt aan bod tijdens deze vierde editie. Zo gaat de smaakmaker op zoek naar de ‘Beste Visburger van Nederland’.

De almaar groeiende BBQ-trend biedt visspeciaalzaken de mogelijkheid om zich te onderscheiden van de supermarkt en te profiteren van het seizoen. Daarom nodigt Degens niet alleen slagers, maar ook alle visspecialisten uit voor hun BBQ evenement. De vierde editie vindt plaats op 28 mei. Dit keer niet bij Boerengoed, maar aan het strand van Zeewolde op de locatie van Restaurant FIKA.

Aanmelden voor de Beach BBQ

Beste visburger van Nederland

Niet alleen kunnen visspecialisten BBQ-inspiratie op doen tijdens dit event. Ook gaat Degens op zoek naar de ‘Beste Visburger van Nederland’. Deze wedstrijd is onderdeel van de ‘Best BBQ Burger Wedstrijd 2024’. Deze wedstrijd kent drie categorieën: 100% vlees, 100% vis, en een alternatief in de vorm van vega of hybride burgers. Deelname is gratis. "Deelnemers maken niet alleen kans op mooie prijzen, maar ontvangen ook een professionele food fotoshoot van hun beste visburger, bruikbaar voor eigen promotie", meldt Degens. "Het event belooft een bron van inspiratie te zijn voor alle deelnemers, waar ze de kunsten van hunzelf kunnen tonen of van hun collega's kunnen bewonderen en nieuwe ideeën kunnen opdoen."

Meer informatie over deze wedstrijd is te vinden op de website van Degens. Visspecialisten die mee willen doen kunnen zich hier ook aanmelden. 

Aanmelden voor de wedstrijd

Hollandaise saus

 

Hollandaisesaus zalm asperges

Naast het BBQ Event komt Degens ook met een nieuwe variant van de begin dit jaar geïntroduceerde Hollandaise saus. Naast het 200 ml stazakje is deze exclusief voor de versspeciaalzaak ook verkrijgbaar in een 1 kg stazak." Ideaal voor tijdens het aspergeseizoen en daarna, want hiermee voegt iedere visspeciaalzaak eenvoudig extra smaak en waarde toe aan verschillende visgerechten in de toonbank", besluit Degens.

 

 

Altijd op de hoogte blijven?