• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Facebook LinkedIn
Vismagazine
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen

Vismagazine 4 | juni 2025

In deze editie

‘Het hele wad op je bord’

Chef-kok, visser en ondernemer Werner Zuurman raakte op zijn achttiende verknocht aan Terschelling. Hij begon er als vakantiewerker en besloot te blijven. Zuurman geeft in zijn gerechten de hoofdrol a...
1 juli 2025Michel Verschoor

Zonnige start voor Zeeuwse hangcultuurmossel

Op 20 mei zijn op de Oosterschelde de eerste Zeeuwse hangcultuurmosselen van 2025 geoogst. Dankzij het zonnige voorjaar zijn de mosselschelpen uitzonderlijk goed gevuld én ruim een week eerder rijp da...
1 juli 2025Marco Louter

Rauwe kreeft, zó uit de schaal

Geen kreeftenbassin, geen gekook, wél rauw kreeftenvlees van topkwaliteit. Dankzij een innovatieve technologie uit Canada ligt er nu een verrassend toegankelijk alternatief op het ijs: UHP-kreeft. Dez...
1 juli 2025Lieneke Schuitemaker

‘Ze weten op school precies wat ik wil’

Mike Van Gelder (19) zit al vijf jaar ‘in de vis’. Zijn ambitie is een eigen traiteurwagen, waarmee hij inspeelt op de behoefte aan goede, klant-en-klare maaltijden. Als traiteurstudent bij SVO vakopl...
1 juli 2025Karlijn Meulman

‘Een gezellig Amsterdams huiskamersfeertje’

Zeeduivel in Amsterdam-West is een kleine, culinaire visspeciaalzaak gerund door twee enthousiaste Amsterdamse ondernemers. Je kunt er kiezen uit vier soorten oesters en de kibbeling wordt er geservee...
10 juli 2025Lieneke Schuitemaker
<<<12
Vismagazine 4 | juni 2025

Vismagazine 4 | juni 2025

Premium artikelen

Wil jij ook toegang tot alle premium artikelen uit deze editie? 

Neem een abonnement!


Abonnementen
Vismagazine © 2025 Vismagazine.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook LinkedIn

Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vis Magazine

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in Bedrijf
    • Bioprocessing News
    • EVMI
    • Industrial Cybersec
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vismagazine
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@vismagazine.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer