• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Vismagazine
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen

Schaal- & schelpdieren

Uit dit dossier
PREMIUM
Duurzaamheid
Schaal- & schelpdieren

‘Logisch om naar de zee te kijken voor ons voedsel’

Visserij
Schaal- & schelpdieren

Onderzoek naar alternatief voor het koken van garnalen aan boord

Vakwedstrijden
Schaal- & schelpdieren

Twee kampioenschappen Oestersteken op de agenda

PREMIUM
Schaal- & schelpdieren
Duurzaamheid

Koers naar duurzame mosselvloot is ingezet

Schaal- & schelpdieren

Concurrentie voor de Zeeuwse mossel?

Schaal- & schelpdieren

Zeeuws mosselseizoen officieel gestart

Schaal- & schelpdieren

Nieuw borrelhapje Loaded mosselen

Schaal- & schelpdieren

Seizoen Zeeuwse bodemcultuurmosselen start 5 juli

Schaal- & schelpdieren

Seizoen Zeeuwse hangcultuurmosselen gestart

Schaal- & schelpdieren

Opening kreeftenseizoen in Kortgene én Zierikzee

Schaal- & schelpdieren
Visserij
Visafslag

Kreeftenvisser Sander Meijer over onderzoek langoustines

Schaal- & schelpdieren

Topchef Thijs Meliefste over de Oosterscheldekreeft

12345>>>
Foodbanen

Op zoek naar een baan in de visbranche?

Superaanbieding

Superaanbieding

Superaanbieding! Ontvang 1 jaar Vismagazine voor slechts
€19,99 ex. BTW.

Profiteer nu!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven

Slimmer werken in Food

Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Agenda

  • 11 september - 13 september

    Seafood Expo Asia 2023

  • 18 september

    Vismatch 2023

  • 2 oktober

    Cursus duurzame & gezonde voeding

Vismagazine © 2023 Vismagazine.
Alle rechten voorbehouden.
Twitter Facebook LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vis Magazine

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in bedrijf
    • BeverageNL
    • EVMI
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vismagazine
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
NL
info@vismagazine.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer