• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Vismagazine
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen

Schaal- & schelpdieren

Uit dit dossier
Schaal- & schelpdieren

Opening kreeftenseizoen in Kortgene én Zierikzee

Schaal- & schelpdieren
Visserij
Visafslag

Kreeftenvisser Sander Meijer over onderzoek langoustines

Schaal- & schelpdieren

Topchef Thijs Meliefste over de Oosterscheldekreeft

Schaal- & schelpdieren

Eerste Oosterscheldekreeft brengt 32.000 euro op voor de KNRM

Schaal- & schelpdieren

Opening seizoen Oosterscheldekreeft

Schaal- & schelpdieren

Amerikaanse rivierkreeft gekookt naar Marokkaanse pellerij

Schaal- & schelpdieren

WUR berekent echte prijs Nederlandse mosselen

Visserij
Schaal- & schelpdieren
Vis

Vissen en schelpdieren lokken met licht, geluid en geur

Schaal- & schelpdieren

WENR onderzoekt mogelijkheden commerciële rivierkreeftvisserij

Schaal- & schelpdieren

Oesterseizoen geopend op de Oosterschelde

Schaal- & schelpdieren
Vakwedstrijden

Manuela Kriekaard wint Premier Nederlands Kampioen Oestersteken

Schaal- & schelpdieren

Schelpdieren verdienen ereplek op het menu

12345>>>
Foodbanen

Op zoek naar een baan in de visbranche?

Superaanbieding

Superaanbieding

Superaanbieding! Ontvang 1 jaar Vismagazine voor slechts
€19,99 ex. BTW.

Profiteer nu!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven

Slimmer werken in Food

Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Agenda

  • 1 juni

    Workshop Zout- en suikerverlaging

  • 28 juni - 28 juni

    Eiwitten van de toekomst

  • 3 juli - 7 juli

    Cursus Summer School insecten als voedsel en veevoeder

Vismagazine © 2023 Vismagazine.
Alle rechten voorbehouden.
Twitter Facebook LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vis Magazine

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in bedrijf
    • BeverageNL
    • EVMI
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vismagazine
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
NL
info@vismagazine.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer