Nieuw elan

1 februari 2022 Michelle de Koning

Het nieuwe kabinet staat zijn plannen deze dagen druk te verdedigen in de Tweede Kamer. Ondanks dat er veel geld wordt geïnvesteerd de komende periode zijn er toch terechte zorgen over onder meer koopkracht, het tekort aan medewerkers in allerlei sectoren en het milieu. Punten waar het kabinet nog antwoorden op moet formuleren, Met nieuw elan graag, zoals ons beloofd is, want daar zit ik eerlijk gezegd wel op te wachten. En met dat nieuwe elan bedoel ik geen nieuwe gezichten – ik ben overigens wel erg blij met mensen als Ernst Kuipers en Robert Dijkgraaf die vanuit heel andere disciplines de politiek in gaan – maar echt een frisse wind door Den Haag. Want deze tijd vraagt om een andere kijk op dingen. Om plannen voor de wat langere termijn. Want als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg, en daar heb ik een beetje genoeg van. Tijd dus voor iets anders.

En dat dachten we zelf ook, al is het op een heel ander vlak. Als uitgeverij merken we dat lezers en adverteerders behoefte hebben aan een goed vakblad, nog meer nu elkaar ontmoeten zo moeilijk blijft. Bij ons was het ook tijd voor nieuw elan. In de vorm van een nieuwe vormgeving en van een inhoudelijke stap. Vismagazine was al het blad ‘van boord tot bord’ maar de visverwerkende industrie en productie kwamen in mindere mate aan bod. Daar komt dit jaar verandering in. In elke editie gaan we er aandacht aan besteden en daarnaast brengen we twee specials over machinebouw uit. (Uiteraard blijven de specials over hygiëne en verpakken ook verschijnen.) Zo verbreden we onze en daarmee uw kijk op de sector en wordt Vismagazine nog meer het vakblad dat u mag verwachten.

Inspirerende ondernemers, technologische ontwikkelingen en nieuwe managementstijlen; de artikelen in deze en komende edities zitten vol tips voor u als ondernemer. Mocht u nou een keer geen tijd hebben om het hele artikel te lezen, dan kunt u ook de kaders bij de langere artikelen tot u nemen. Daar zetten we namelijk steeds vaker een korte samenvatting met de belangrijkste informatie in. Ook nieuw.

Ik ben benieuwd wat u van het 'nieuwe' Vismagazine vindt! 

Altijd op de hoogte blijven?