Ga naar het overzicht

Remmerswaal Retail & Design nl-nl.facebook.com

Over ons

Over Remmerswaal Retail & Design

Dé partner van vers-specialisten en restaurateurs op het gebied van gekoeld winkelinterieur.
Naast het ontwerpen en realiseren van uw interieur bieden wij facultatief dienstverlening aan om u te begeleiden en ontzorgen in het proces van idee tot realisatie.

Winkelinterieur
Uw winkel moet u passen als een maatkostuum, daarom starten wij elk traject met een intake gesprek. Hierbij inventariseren wij uw situatie en wensenpakket. Dit vormt het uitgangspunt voor ons ontwerpplan. Iedere onderneming en situatie is uniek en behoeft zo haar eigen aanpak. Wij vertalen uw wensen en ideeën in een totaaloplossing op maat. Dit ontwerp komt tot stand door samen kritisch te kijken naar alle aspecten welke van toepassing zijn binnen en buiten de onderneming.
Aansluitend creëren wij voor u onderscheidend vermogen, zodat uw kwaliteitswinkel er altijd uitspringt. Gebruik van duurzame materialen vormt voor ons de basis voor een kwalitatief hoogstaand interieur. Dit is voor u van essentieel belang om zo jaren zorgeloos en bedrijfszeker te ondernemen.

Koeltoonbanken
Niet altijd is totaalinrichting aan de orde. In dat geval kunnen wij ook uw partner zijn in het leveren en plaatsen van een koeltoonbank. Wij hebben diverse mogelijkheden in onze portefeuille. Zo zijn wij o.a. exclusieve dealer van Mondel koeltoonbanken, die zich specialiseren in vistoonbanken welke volledig zijn opgebouwd uit RVS. Speciaal voor ons produceren zij diverse modellen naar ons ontwerp en onze kwaliteitsnormen.
Ook voor andere koel doeleinden kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag in het vinden van een passende oplossing. Op onze website vindt u het volledige aanbod van de verschillende modellen.

Diensten
In aansluiting op het realiseren van uw interieur bieden wij facultatieve begeleiding aan om u te ontzorgen in het proces van idee tot realisatie. Afhankelijk van uw specifieke situatie brengt het realiseren van uw winkel veel geregel met zich mee. Denk hierbij aan afstemming tussen de ruwbouw en de afbouwwerkzaamheden, benodigde vergunningen, uw huurovereenkomst, aansluitingen nutsbedrijven, financiering etc.

Wij bieden u deze diensten aan, waar u in aansluiting op het interieur, facultatief gebruik van kunt maken.

Voor meer informatie kunt u ons uiteraard ook bellen 015-7370205 of stuur ons een email: info@rr-d.nl

Wij zien uit naar uw bericht.

Contact

Ampèreweg 7, 2627 BG Delft, NL