Ga naar het overzicht

Bosgraaf Food & Hygiënetechniek BV LinkedIn

Over ons

Bij Bosgraaf Food & Hygiënetechniek bent u op het juiste adres als u op zoek bent naar kwaliteitsoplossingen voor uw bedrijf. Wij bieden u een compleet assortiment hygiënesluis inrichtingen, intern transport, afwateringstechniek, bedrijfsinrichtingen en garderobe oplossingen.  

Kwaliteit staat voorop

Onze kwaliteitsproducten bewijzen zich elke dag opnieuw bij honderden vooraanstaande bedrijven. Persoonlijke hygiëne en hygiënesluisinrichtingen zijn een belangrijk onderdeel van het bedrijfsproces. Vooral in een productie omgeving waar besmetting via mensen een risicofactor is. Om besmettingsgevaar  via de mens te minimaliseren kunnen wij u adviseren over de meest optimale routing en indeling met onze apparatuur en maatwerkoplossingen. Omdat geen bedrijf gelijk is bekijken wij elke situatie en komen met de beste oplossingen. Zowel in natte als in droge productie omgevingen.

Klantgerichte oplossingen

Naast onze gestandaardiseerde kwaliteitsproducten kunt u bij ons terecht voor al uw specifieke en maatwerk vragen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het leveren van producten en oplossingen. Deze producten bieden in elke situatie het optimale resultaat. Ons vakkundige team staat tot uw beschikking om samen met u tot de beste oplossing te komen.

Innovaties die werken

Of het nu gaat om inrichting van bedrijfsruimtes, hygiëne techniek, garderobe inrichtingen, interntransport of bedrijfsinrichtingen; wij passen altijd de nieuwste mogelijkheden toe wanneer deze zich bewezen hebben in de praktijk. Wij dagen onszelf elke dag opnieuw uit om creatief en innovatief door te ontwikkelen en wij laten ons graag door onze klanten uitdagen om in de praktijk optimaal werkende oplossingen te bieden.

Passie voor onze klanten en ons vak

Passie voor klanten, kwaliteit, mooie producten en perfect werkende oplossingen zijn bij Bosgraaf een kwestie van teamwork. Onze passie voor onze klanten en ons vak, gecombineerd met onze ervaring en -afspraak is afspraak- mentaliteit, zorgen ervoor dat uw keuze voor Bosgraaf Food & Hygiëne Techniek u zeker goed zal bevallen.

Daarom Bosgraaf! - Sieger Boonstra, directeur Bosgraaf Food & Hygiëne Techniek

 

Contact

De Koevorde 9, 8502 TZ Joure, NL