BEDRIJFSINFORMATIE | STEEN is toegewijd uw productieproces te verbeteren met hun hoge kwaliteit visverwerkingsmachines, gaande van kleinere handbediende machines voor kleinere verwerkers tot volledig geautomatiseerde en geïntegreerde machines voor de industrie. Terwijl de corebusiness geconcentreerd is op ontvelmachines met hoge kwaliteit en een hoog rendement zijn er ook andere machines beschikbaar zoals ontgraatmachines, halfautomatische en manuele ontschubmachines en palingverwerkingsmachines. Bij elk toestel wordt er ook rekening gehouden met het gebruiksgemak door de operator en ook de reiniging na gebruik. Zo kunnen bijvoorbeeld veel machines manueel en zonder het gebruikt van gereedschap uit elkaar gehaald worden voor de reiniging op een veilige manier.  

Daarnaast staat het STEEN-team ook paraat om u bij te staan bij de juiste keuze van machine dat past bij uw bedrijfsprofiel en toekomstplannen. Zo kan u beroep doen op onze 60 jaar kennis in de industrie en de wereldwijde ervaring van ons sales-team.

Last but not least, staat STEEN ook voor een gerichte klantenservice waar u gebruik van kan maken van de beschikbare vervangtoestellen in geval van storing of preventief onderhoud. Wij nemen in dit geval uw toestel naar ons waardoor we met veel aandacht uw machine weer in perfect werkende toestand tot bij u zullen krijgen. Zo moet u niets missen van uw productie continuïteit terwijl wij voor u aan het werk gaan en u gerust bent voor het komende jaar.

STEEN Nieuwsbrief (© STEEN)

Altijd op de hoogte blijven?