BEDRIJFSINFORMATIE | Losse bestelbonnen zijn verleden tijd. Jouw recepten worden gedigitaliseerd en je producten etiketteren was nog nooit zo simpel. Met de FAK terminal is iedereen in staat om alle benodigde productieoverzichten en -etiketten op een eenvoudige manier te verkrijgen. Kortom, jouw processen lopen efficiënter met het FAK systeem.

Ondertussen bedient FAK Software honderden slagerijen, visspeciaalzaken en delicatessezaken. Via de terminal komen alle bestellingen binnen die zijn geplaatst via de kiosk, Thuisbezorgd of webshop. Ook kan een telefonische bestelling ingevoerd worden via deze slimme hardware. Doormiddel van swipen en aantikken doorloop je gemakkelijk en snel alle processen. Zowel het etiketteren, het gebruiken van recepturen als het verwerken van bestellingen gaat snel en gemakkelijk via deze stootbestendige terminal. Deze is afneembaar en van sterke kwaliteit. Helemaal geschikt voor het automatiseren van alle processen in jouw visspeciaalzaak. Op het orderpickscherm en het keukenscherm komen de orders overzichtelijk binnen waardoor er geen tijd en grondstoffen verspild worden doordat de tijden en recepturen makkelijk te zien zijn. Hierna kunt u de klant gemakkelijk laten afreken door onze weegschaalkassa’s met etiket en bon printer.

Doordat alle processen via een systeem bestuurd worden krijgt u overzicht op de werkvloer. Via de back office, in de cloud, stuur je alles aan. Wanneer je bijvoorbeeld een prijswijziging wilt doorvoeren. De prijswijziging staat op de webshop, kiosk, kassa en terminal juist doorgevoerd. Het maken van rapportages, offertes, facturen, prijskaartjes doe je via de back office en nog veel meer.

Vraag vrijblijvend een demo aan en ontdek welke oplossingen FAK voor uw onderneming heeft.

Altijd op de hoogte blijven?