Exclusieve jubileumaanbieding van Marel: Uitstekende waarde op weegschalen

2 oktober 2023 partner content
Terwijl we ons 40-jarig jubileum vieren, zijn we bij Marel verheugd om een exclusieve promotie te presenteren op de apparatuur waarmee het allemaal begon - onze weegschalen. 

Ons verhaal begon met de ontwikkeling van innovatieve weegschalen, die ons naar de voorhoede van de weegtechnologie stuwden. Vandaag de dag kiezen topverwerkers consequent voor weegschalen van Marel vanwege de vele voordelen. 

Langste garantie in de branche 

Om ons vertrouwen in de uitzonderlijke kwaliteit van Marel weegschalen aan te tonen, bieden we de langste garantie in de industrie. Al onze M1100-M2400 bankweegschaalmodellen hebben nu een garantie van zeven jaar, een bewijs van ons streven naar betrouwbare en duurzame weegoplossingen.

Onverslaanbare snelheid en nauwkeurigheid 

Marel weegschalen registreren en registreren nauwkeurig gewichten met een bliksemsnelle responstijd van 0,5-1 seconde, Marel weegschalen registreren en registreren nauwkeurig gewichten, . De jarenlange kalibratie zorgt ervoor dat onze weegschalen voldoen aan alle wettelijke vereisten. 

Laagste totale eigendomskosten 

Marel weegschalen bieden de laagste totale eigendomskosten op de markt. Ze zijn ontworpen met het oog op minimaal onderhoud gedurende hun uitgebreide levensduur, waardoor ze langer waar voor hun geld bieden. Dit is niet alleen goed voor uw bedrijfsresultaten, maar resulteert ook in een lagere impact op het milieu. 

Deze speciale jubileumactie is onze manier om u te bedanken dat u deel uitmaakt van onze reis.  

Ga naar marel.com/wegen voor meer informatie en om te profiteren van deze beperkte aanbieding.

Altijd op de hoogte blijven?