Nu de dagen korter worden is het weer tijd voor volle, rijke smaken. Met comfort food, trendy hapjes voor gezellige borrels of feestelijke maaltijden met rijke smaken. Kruiden- en sauzenspecialist Verstegen helpt versspecialisten hierop in te spelen. Met nieuwe sauzen die de mogelijkheid bieden om nieuwe gerechten en smaakcombinaties te creëren door simpelweg saus te wisselen. Om zo eenvoudig onderscheidende concepten aan uw klanten te presenteren. Zo komt Verstegen met een serie Oosterse en snijdbare sauzen, voor aantrekkelijke gemaksgerechten die meegaan met het najaar.

De sauzen van Verstegen zijn bereid met kruiden en specerijen van de hoogste kwaliteit. Verstegen reist sinds 1886 de hele wereld over om de beste peper, nootmuskaat of foelie te vinden, die rechtstreeks bij de boeren worden ingekocht. Dit resulteert in een rijk aanbod aan kwaliteitssauzen waarmee u dit najaar alle kanten uit kunt. De volle smaken van de sauzen geven elk gerecht net dat beetje extra. Van buffetten tot borrelschotels, van luxe gerechten voor de feestdagen tot verwarmend stoofgerechten tijdens het onstuimigste herfstweer. Steeds meer sauzen dragen ook het Verstegen Pure label. Producten met dit label bevatten geen MSG, geen declarabele allergenen, geen fosfaten en een minimale hoeveelheid zout.

Nieuwe Oosterse smaken en trends

Verras uw klant bijvoorbeeld met de Oosterse keuken. Deze keuken staat bekend om zijn combinaties tussen zoet, pittig en zuur. Met de Oosterse sauzen van Verstegen maakt u eenvoudig mooie Oosterse maaltijden, elegante hapjes en stoofschotels met rijke smaken. De Oosterse sauzen zijn, met uitzondering van de Hongkongsaus, geschikt voor zowel warme consumptie als koude consumptie. De sauzen blijven mooi stabiel en zijn zeer divers toepasbaar, van snacks tot wildgerechten.

Snijdbare sauzen: kwalitatief gebruiksgemak

De snijdbare sauzen van Verstegen zorgen al jaren voor kwalitatief gebruiksgemak en veelzijdigheid. De sauzen zijn makkelijk te portioneren en te gebruiken voor iedere culinaire toepassing. Aan het huidige assortiment van snijdbare Pepersaus, Champignonsaus en Chimichurrisaus voegt Verstegen nog twee extra varianten toe: Knoflooksaus en Ketjapsaus. Voor de finishing touch van later op te warmen gerechten.

Met de sauzen van de sauzenspecialist Verstegen bent u klaar voor het najaar. Kijk voor meer informatie op Verstegen.eu.

Altijd op de hoogte blijven?