Met de Degens Romige kaas/gratin saus maakt u in een handomdraai uw kant-en-klaar vismandje. Deze volle, mooi romige saus is gemaakt van 100% verse smeltkaas. Een smakelijke toevoeging die bovendien zorgt voor een aantrekkelijke presentatie.
Kies de juiste marinade om vismandje een persoonlijke toets te geven.
Te veel keuze? Wij helpen u graag!
Kiest u voor een glans marinade op oliebasis, dan adviseren wij smaakcombinaties van zalm met Dille Mosterd en kabeljauw met Citroen Rozemarijn.
Gebruikt u liever een droge marinade, geen probleem want met onze Dry Glazes Mosterd Dille of Groene Kruiden tovert u automatisch glans op uw vis zonder olie.
Iets anders? Probeert u dan de Curry Kokos Pasanda op waterbasis. Hiermee creëert u een klassiek Indiaas gerecht, vol van smaak!
Meer weten? Klik hieronder op onze recepten:
- Saltimbocca van zeewolf
- Kabeljauwschuitjes met marinade Citroen-Rozemarijn
- Zalmfilet met Mosterd-Dille marinade
- Gamba met Groene kruiden en Citroen marinade
- Heerlijke duo van zalm en kabeljauw
Uw vismandje verder verrijken?
Dat gaat heel gemakkelijk met onze voorgekookte krielaardappeltjes van Degens’ zustermerk Rejo als basis voor uw vismandje. Met de Spirelli Maison of Curry maakt u zonder te koken een vis pasta maaltijd!
Meer weten over deze producten, klik hieronder:
Klik hier voor ons vertegenwoordigers team in Nederland, zij komen u graag een monster brengen:
Meer weten of een demo inplannen, bel met onze customer service 010-462 66 00.