• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Vismagazine
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen

Artikelen

Stichting Dupan: 'Belangrijk jaar voor Palingsector'

Voor de visserij op paling wordt 2011 een heel belangrijk...

Akkoord visquota eindelijk bereikt

Wie mag waar vissen, en welk land krijgt hoeveel makreel?...

Open Dag en huisbeurs QBTEC

De open dag en huisbeurs van Qbtec vond op 13 september p...

Palingsector verenigt zich

De Nederlandse palingsector is verenigd. Vroeger stonden...

Wereldrecord haringhappen in Leiderdorp

De Spakenburgse Visspecialist in Leiderdorp waagde op 19...

Opsporen ongewenste metalen in visproducten

Door het automatiseren van bedrijfsprocessen wordt de afs...

De mosselsector knokt voor een nieuwe toekomst

De Nederlandse mosselsector knokt voor een nieuwe toekoms...

Meromar vermarkt japanse oester via waddengoud

Het Harlinger bedrijf Meromar Seafoods is één van de deel...

Onderzoek naar dé ideale kweekkabeljauw

Wetenschappers denken een nóg betere kabeljauw te kunnen...

Proefproject ‘duurzame platvisvisserij’ ten einde

De proefvisserij in het kader van het project ‘Alternatie...

Ontwikkelaar Hans Polet wacht met spanning af

De garnalenpulskor of ‘Hovercran’: 80 procent minder bode...
<<<2728293031
Foodbanen

Op zoek naar een baan in de visbranche?

Superaanbieding

Superaanbieding

Superaanbieding! Ontvang 1 jaar Vismagazine voor slechts
€19,99 ex. BTW.

Profiteer nu!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven

Slimmer werken in Food

Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Agenda

  • 1 juni

    Workshop Zout- en suikerverlaging

  • 28 juni - 28 juni

    Eiwitten van de toekomst

  • 3 juli - 7 juli

    Cursus Summer School insecten als voedsel en veevoeder

Vismagazine © 2023 Vismagazine.
Alle rechten voorbehouden.
Twitter Facebook LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vis Magazine

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in bedrijf
    • BeverageNL
    • EVMI
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vismagazine
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
NL
info@vismagazine.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer